Ga naar de inhoud

Onze techniek-evenementen

Meiden-middag Techniek

Nieuwe datum: 10 maart 2021, 14:15 – 16:45 uur. Fioretti College Hillegom
Speciaal voor meisjes in het basisonderwijs organiseren we de Meiden-middag Techniek. Meisjes zijn goed in techniek, vooral omdat ze er creatief mee zijn en heel nauwkeurig.

Alle meisjes zijn welkom. Je gaat een fantastische middag beleven en samen met anderen plezier hebben in het maken van je eigen ‘organizer’.

Je maakt een ‘organizer’ voor de spullen die jij erin wilt hebben. De organizer kun je ophangen aan de muur of neerzetten op een bureau. Je maakt de organiser persoonlijk door een eigen indeling, kleuren, een achtergrond of afbeeldingen (stickers).

De HVC-Techniekweek

Techniek is voor iedereen! Dat is wat we in de HVC Techniekweek aan leerlingen willen meegeven. Een hele week ontvangen we op elke schooldag ruim 120 leerlingen en gaan we aan de slag met techniek. We ontvangen basisschoolleerlingen en middelbare schoolleerlingen van vmbo tot en met de havo. De leerlingen krijgen een technische tekening en gaan aan de slag met het maken van een bureaulamp, de lamp werkt echt en kunnen ze meenemen naar huis. De HVC Techniekweek vindt plaats van 5 tot en met 9 oktober 2020.

.

Contact-informatie

STO Haarlemermeer / Bollenstreek-Noord, Contactpersoon: Hans Luijk
h.luijk@dunamare.nl

Deelnemers

Stichting Iris

Stichting Fioretti Teylingen

Dunamare Onderwijsgroep