Ga naar de inhoud

Korfbalvereniging krijgt nieuwe kantine

Op woensdag 31 maart en donderdag 1 april hebben de leerlingen van het Herbert Vissers College de nieuwe bar en het nieuwe plafond geïnstalleerd bij de plaatselijke korfbalvereniging KIOS. Onder begeleiding van Paul de Graaff (docent PIE), Marcel de Cloe (docent PIE) en Edwin Haak (docent BWI) zijn derde en vierde klas leerlingen PIE en BWI keihard aan het werk gegaan om dit project voorde seizoenstart op te kunnen leveren. 

De voorbereidingen begonnen eind oktober en bestonden uit het maken van een 3d ontwerp, welke ter goedkeuring naar KIOS werd gestuurd. Na groen licht hebben we het materiaal besteld en zijn leerlingen en docenten aan de slag gegaan op het HVC. Omdat er voor het grootste gedeelte gewerkt werd tijdens les uren, liep het project in kleine stapjes. Met een beetje hulp van corona en het doorzettingsvermogen van de deelnemers is het uiteindelijk toch gelukt om alles op tijd af te krijgen. 

Ik wil alle docenten en leerlingen bedanken voor hun inzet en doorzettingsvermogen. Eén leerling wil ik in het bijzonder benoemen, Chris Caspers, zonder zijn onuitputtelijke inzet hadden we deze klus nooit op tijd af gekregen!

 

Contact-informatie

STO Haarlemermeer / Bollenstreek-Noord, Contactpersoon: Hans Luijk
h.luijk@dunamare.nl

Deelnemers

Stichting Iris

Stichting Fioretti Teylingen

Dunamare Onderwijsgroep